L’Ajuntament de Manresa repetirà unes proves de selecció al Conservatori de Música que van ser suspeses per suposades irregularitats i nomena nou tribunal qualificador

El procés selectiu es durà a terme el gener, amb un nou òrgan de selecció, del qual, no forma part cap membre de l’anterior tribunal. 

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha resolt tornar a convocar les proves selectives per a la creació d’una llista d’aspirants a professors de música de cambra del Conservatori Municipal de Música, que van ser suspeses el juliol passat per determinar si s’havien comès irregularitats durant el procés de selecció.

 

Al mateix temps, l’Ajuntament ha nomenat un nou tribunal de selecció de proves selectives, amb l’objectiu de dur a terme el procés amb garanties d’imparcialitat. El nou tribunal s’ha renovat completament, i no hi ha cap dels components de l’anterior òrgan de selecció.

 

Les proves selectives començaran a realitzar-se els dies 25 i 26 de gener, al Conservatori Municipal de Música de Manresa.

 

Els fets es remunten al juliol passat. A l’acta del tribunal corresponent a un dels exercicis, es feia constar que alguns membres del tribunal van proposar canvis en la metodologia de treball del tribunal, uns canvis que no es van produir, respectant el que s’estableix en les bases de la convocatòria. A l’acta també hi figura que van manifestar interès per un candidat concret i van qüestionar la idoneïtat d’algun dels altres membres del tribunal. Posteriorment, altres membres del tribunal van emetre un informe que confirmava els fets.

 

Arran d’aquestes informacions, l’Ajuntament va resoldre suspendre les proves selectives i incoar expedients per determinar possibles responsabilitats. Aquests expedients segueixen el seu curs.

Documents relacionats

  • imagen