Acords de col·laboració per al projecte Mosaic i per millorar l’ocupabilitat de persones amb malaltia mental

L’Ajuntament de Manresa i la Fundació Germà Tomàs Canet han signat dos convenis  per contribuir a assegurar una assistència integral i de qualitat a les persones que pateixen problemes de salut mental així com la seva integració sociolaboral.

 

imagen

L’Ajuntament de Manresa i la Fundació Germà Tomàs Canet han signat avui dos acords de col·laboració a través del quals el consistori es compromet a fer unes dotacions econòmiques adreçades a la realització del projecte Mosaic, una iniciativa encaminada a millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental; així com per contribuir a l’ocupabilitat i la  integració sociolaboral  d’aquestes persones.

 

L’acte de signatura ha anat a càrrec del l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent; la directora de la Fundació Germà Tomàs Canet, Anna Maria Prats. Hi ha assistit també la regidora d’Acció Social i Cooperació de l’Ajuntament de Manresa, Àngels Santolària.

 

Segons un dels convenis, l’Ajuntament de Manresa atorga una subvenció de 37.000 euros destinades al funcionament ordinari del projecte Mosaic, de suport de programes i projectes que tinguin com a finalitat la millora de la qualitat de vida de persones amb malaltia mental.

 

Pel que fa al conveni sobre ocupabilitat i integració sociolaboral i en exercici de les competències de l’Ajuntament en matèria de foment de l’ocupació, atorgarà a la Fundació Germà Tomàs Canet  44.112,80 euros per ajut sociolaboral de persones amb malaltia mental, una subvenció aprovada per la Diputació de Barcelona i vinculada al funcionament i la gestió de l’Oficina Tècnica Laboral (OTL).

 

La Fundació Germà Tomàs Canet és una fundació privada sense ànim de lucre, regida per un patronat que va néixer l’any 1989 per iniciativa de l’Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu amb l’objectiu, entre d’altres, de donar suport a programes i projectes que tinguin com a finalitat la millora de la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental.

 

Documents relacionats

  • imagen