Tall de trànsit al carrer Guimerà aquest diumenge

El tram afectat és el què va del carrer Sant Joan Baptista de la Salle a la Muralla del Carme i la causa són els treballs que es faran per instal·lar una grua d’obra al carrer Guimerà número 13. 

 

La Policia Local ha comunicat que el proper diumenge, 20 de juliol de 9 del matí a les 7 de la tarda, es realitzaran treballs per a la instal·lació d'una grua d'obra al carrer Guimerà número, 13.

Per aquest motiu es tallarà el trànsit de vehicles del tram del carrer Guimerà entre els carrers Sant Joan Baptista la Salle i la Muralla del Carme. Els veïns afectats tindran obert l'accés (pilones) del Passeig Pere III a la Muralla.

El servei de Bus Manresa és veurà afectat en la línia LF direcció Balconada que modificarà el seu recorregut al carrer Guimerà per continuar pel carrer de Sant Joan Baptista de la Salle i carretera de Vic on recuperarà el trajecte habitual.

S’anul·laran les parades de Guimerà i Mercat Puigmercadal i s’habilitaran les parades de Guimerà (parada de taxi) i carretera de Vic (Edifici Infants)