Periodistes dels diaris Corriere della Sera, La Stampa i L’Osservatore Romano visitaran Manresa al febrer

Aquestes visites són fruit de l’acord en què es va arribar a Roma el passat mes de març en una trobada entre una delegació de l’Ajuntament de Manresa i de l'Agència Catalana de Turisme i mitjans de comunicació italians amb l’objectiu de donar a conèixer i promocionar el Projecte Ignasià.

imagen

Representants de la premsa més important i de més difusió d’Itàlia visitaran Manresa durant el mes de febrer per conèixer la ciutat de Sant Ignasi i fer-ne difusió a través els seus mitjans.

 

El dimarts 6, arribarà el director del diari torinès La Stampa, Andrea Tornelli; i el dissabte 17, els periodistes Lucetta Scaraffia de L’Osservatore Romano, el diari nacional de Ciutat del Vaticà, i Ernesto Galli del Corriere della Sera, un dels diaris de major tiratge del país.

 

Un guia de l’equip de Manresa Turisme de parla italiana els acollirà i els acompanyarà a conèixer la Basílica de la Seu, el carrer del Balç, el Pou de la Gallina, la Plaça Major, Sant Ignasi Malalt, l’Espai Manresa 1522 i la zona modernista de la ciutat. A la tarda, visitaran en profunditat la Cova de Sant Ignasi acompanyats per la comunitat de jesuïtes del santuari.

 

És previst que l’Alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Turisme, Joan Calmet, també rebin els periodistes per tal d’explicar-los el projecte Manresa 2022 i les principals línies estratègiques de turisme a la ciutat.

 

Aquestes visites són fruit d’un acord establert el passat mes de març quan una delegació de persones de l’Ajuntament de Manresa i de l’Agència Catalana de Turisme van visitar Roma per promocionar el projecte ignasià. En aquella torbada es va pactar que representants de diferents mitjans de la premsa italiana visitarien Manresa i la donarien a conèixer

 

La primera visita va ser la del periodista Francesco Ognibene del diari italià Avvenire  que va descobrir la Manresa que va acollir Sant Ignasi de Loiola i la importància que va tenir la seva estada per a la creació de la Companyia de Jesús. Pel 2018 hi ha previstes un total de cinc visites.

Documents relacionats

  • imagen