Treballs de canalització a la plaça de la Creu

Dilluns comença la quarta i última fase dels treballs de substitució de l’artèria d’aigua a les Bases de Manresa. Aigües de Manresa està fent aquesta actuació, que va començar el dilluns 7 de juliol, i es desenvolupa en quatre fases provocant diverses afectacions al trànsit de l’entorn.

Aquest dilluns, 28 de juliol s’inicia la quarta i última fase de les obres de substitució de l’artèria d’aigua de les Bases de Manresa que l’entitat Aigües de Manresa esta portant a terme des del 7 de juliol i que es desenvolupa en quatre fases. En aquesta fase es realitzaran els treballs de canalització a la rotonda de la plaça de la Creu en el tram entre l'avinguda de les Bases de Manresa i la carretera Santpedor (al costat de centre ciutat).

Durant aquesta actuació, que és previst que duri una setmana, es mantindrà la ocupació de les fases 2 i 3 i la mobilitat es veurà afectada de la manera següent:

• Es tallarà l’accés a la plaça de la Creu per als vehicles de la carretera Santpedor provinents de la plaça Mallorca, de manera que es desviaran pels carrers Valentí Almirall i Abat Oliva per accedir a l’avinguda de les Bases de Manresa.

• El trànsit de vehicles per la plaça de la Creu es regularà en pas alternatiu per mitjà de semàfors provisionals d’obra, de manera que s’atorgarà el dret a pas als tres accessos a la rotonda de forma consecutiva.

• Atès que s’afecta una part de la rotonda, els vehicles que accedeixin a la plaça de la Creu circularan en sentit dreta o esquerra segons la sortida de la rotonda a la qual es dirigeixin

• El servei de Bus Manresa es veurà afectat en la línia 8 Perimetral – Estacions: quan circuli per la carretera Santpedor provinent de la plaça Mallorca desviarà el seu recorregut pels carrers valentí Almirall, Abat Oliva i avinguda de les Bases de Manresa on recuperarà el recorregut habitual. S’anul·la la parada: La Creu