Bona acollida al primer curs de manipuladors d’aliments dins la campanya “Manresa, et cuida”

La  campanya està impulsada per la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Manresa amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania de la importància dels seus criteris de compra i d’ajudar també en la  formació dels establiments alimentaris per tal que incrementin la seguretat.

imagen

Els passats 13 i 15de març es va realitzar el primer dels tres cursos de manipuladors d'aliments previstos dins la campanya iniciada "Manresa, et cuida". El curs es va fer a l’Edifici Infants amb una participació de 20 treballadors i treballadores  de diferents tipus d'establiments alimentaris de la ciutat.

 

Durant el taller es va repartir per a cada un dels establiments un termòmetre i un kit de clor per ajudar a implementar els coneixements adquirits. La valoració dels participants va ser molt positiva i van mostrar molt interès durant el curs. Està previst fer una nova edició del curs el proper mes de juny i una altra a l'octubre, ja que en aquests moments hi ha llista d'espera de persones interessades a rebre aquesta formació.

 

Documents relacionats

  • imagen