Èxit dels “Vespres modernistes” que en 48 hores ha exhaurit les places a tots els passis previstos fins al juliol

L’activitat “Vespres modernistes” consisteix en una nova iniciativa cultural que oferirà als visitants un recorregut per conèixer els principals edificis modernistes de la ciutat, com la Buresa o la Casa Lluvià, així com també els automòbils, la indumentària o com es fa el mosaic hidràulic de l’època modernista. La visita es clou amb una copa a la terrassa de l’Hotelet.

 

imagen

“Vespres modernistes” és una nova proposta turística i cultural que consisteix en oferir als visitants la possibilitat de fer una viatge a la Manresa de principis del segle XX, per conèixer els principals edificis modernistes de la ciutat, com la Buresa o la Casa Lluvià, així com també els automòbils, la indumentària o com es fa el mosaic hidràulic de l’època modernista. La visita es clou amb una copa a la terrassa de l’Hotelet – Casa Padró (1914).

 

L’activitat que, organitzada per Manresa Turisme, es va presentar en roda de premsa el passat dimarts 27 de març, ha tingut una acollida espectacular entre els manresans fins al punt que, el dijous, 48 hores després, ja s’havien esgotat les places disponibles en els quatre passis previstos (divendres 6 d’abril, 4 de maig, 1 de juny i 6 de juliol).

 

Arran de l’èxit obtingut, l’organització ha elaborat una llista d’espera i es planteja organitzar més sessions de cara a la tardor.  

Documents relacionats

  • imagen