Ja són a la venda les entrades per veure el musical ‘El Carrer dels Miserables’ al Balç

L’obra, que es podrà veure el cap de setmana del 21 i 22 d’abril en 5 passis cada dia, és una adaptació del cèlebre musical Els Miserables basat en la novel·la homònima de Victor Hugo i que més temps ha estat en cartellera al West End londinenc.

imagen

El cap de setmana del 21 i 22 d’abril, el Centre d’Interpretació del Carrer del Balç acull per tercera vegada “El carrer dels Miserables”, una versió del cèlebre musical Els Miserables especialment adaptat a aquest espai medieval. Es duran a terme diferents passis en els següents horaris d’entrada: 17.00, 17.40, 18.20, 19.00 i 19.40 h, en grups reduïts de 30 persones.

 

Les Misérables és un musical compost el 1980 pel compositor francès Claude-Michel Schönberg amb llibret d'Alain Boublil i lletres de Herbert Kretzmer i que adapta la novel·la de l’escriptor francès Victor Hugo que porta el mateix nom i que és un clàssic de la literatura del corrent romàntic del segle XIX, on es retrata una societat pobre i mesquina, però també idealista i revolucionària.

 

És, per exemple, el musical de més llarga durada al West End londinenc, on es representa de manera ininterrompuda des de fa més de 30 anys.

 

El Carrer dels Miserables és un muntatge original que conjuga música i teatre en un marc miserable com és aquest carrer sota porxos. L’espectacle permet viure i recordar els millors moments del musical de Schömberg, amb veus i música en directe, en un muntatge d’una hora de durada aproximadament.

 

Les entrades es poden comprar ja, de manera anticipada, a www.manresaturisme.cat (7€), o bé, a les taquilles del Balç el mateix dia de les funcions (10€).

 

És una iniciativa d’Entorn Produccions i Manresa Turisme - Fundació Turisme i Fires de Manresa, que compta amb la col·laboració de Solans Música, So i Llum i diversos actors, cantants i músics de Manresa i el Bages.

Documents relacionats

  • imagen