Trobada entre l’Ajuntament de Manresa i el d’Azpeitia per coordinar accions comunes entorn al Camí Ignasià

La reunió, que va tenir lloc el divendres a Luceni, va reforçar els vincles entre Manresa i Azpeitia -les dues ciutats capdavanteres del Camí Ignasià- i es va parlar d’organitzar accions esportives conjuntes, promocionar paquets turístics, etc. 

imagen

Els ajuntaments de Manresa i d’Azpeitia, ciutats capçaleres del Camí Ignasià, es van  trobar el passat divendres a Luceni (població que també forma part del Camí Ignasià) en una reunió tècnica dins del marc del projecte de Manresa2022.

 

Ambdós ajuntaments van posar en comú les diferents accions que s’estan duent a terme a les ciutats entorn al Camí Ignasià. Es va parlar d’organitzar possibles paquets turístics i accions esportives conjuntes, així com l’enfoc del cicle musical Sons del Camí. També es va posar en relleu el premi EDEN que ha rebut fa poc la ciutat d’Azpeitia i de les possibles actuacions durant els propers anys 2021-2022, quan farà 500 anys de l’arribada d’Ignasi de Loyola a la capital del Bages.

 

Un altre tema que van posar sobre la taula van ser les properes jornades enogastronòmiques del Camí Ignasià, que tindran lloc a Azpeitia els dies 12 i 13 de Maig i on s’hi podrà trobar un estand amb productes representatius d’altres comunitats autònomes del Camí Ignasià, tasts de sidra, i visites guiades per la ciutat, entre d’altres.

 

La reunió va resultar molt profitosa i reforça els vincles entre ambdues ciutats, a la vegada que es coordinen les actuacions pels propers anys.

Documents relacionats

  • imagen