S’instal·laran dues plaques per commemorar els èxits dels Tirallongues obtinguts l’any passat

Les dues plaques s’instal·laran aquest dissabte 21 d’abril a la tarda. Una estarà ubicada a la plaça de Crist Rei i l’altra a la Plana de l’Om. L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora de Cultura, Anna Crespo.

imagen

La plaça de Crist Rei i la Plana de L’Om lluiran, a partir d’aquest dissabte, 21 d’abril, una placa commemorativa per celebrar els èxits assolits l’any passat per la Colla Castellera Tirallongues. Les dues ubicacions han estat escollides perquè van ser els escenaris de les fites assolides en un any molt positiu pels castellers de la Catalunya central que han crescut en nivell competencial, en popularitat i en participació.

 

Així, la Plana de l’Om va ser on els Tirallongues van descarregar el 4 de 8 per la Festa Major; i la plaça de Crist Rei on la colla castellera va descarregar la clàssica de vuit (4 de 8, 3 de 8 i 2 de 7), per la Diada Castellera del mes de novembre.

 

L’acte de dissabte començarà a les 5 de la tarda quan es trobaran l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, i la regidora de Cultura, Anna Crespo, amb la Colla Castellera Tirallongues, a la plaça de Crist Rei. Posteriorment, el seguici anirà a la Plana de l’Om. En ambdós emplaçaments aixecaran un pilar al lloc on estaran ubicades les plaques.

Documents relacionats

  • imagen