El Campus Universitari de Manresa celebra una jornada de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions i l’oferta formativa

La jornada que es durà a terme demà dissabte, de les 10 del matí a les 2 del migdia, permetrà als estudiants i a les seves famílies visitar les instal·lacions de la UMANRESA-FUB, la UPC MANRESA, la UOC, la Residència d’Estudiants, la Biblioteca del Campus Universitari i la Clínica Universitària.

imagen

El Campus Universitari de Manresa organitza, demà dissabte, 21 d’abril de les 10 del matí a les 2 del migdia, una jornada de portes obertes perquè els estudiants puguin visitar les instal·lacions de la UMANRESA-FUB, la UPC MANRESA, la UOC, la Residència d’Estudiants, la Biblioteca del Campus Universitari i la Clínica Universitària.

 

Durant el matí, els futurs universitaris podran estar en contacte directe amb la realitat del Campus i conèixer els estudis i els serveis que les diferents universitats ofereixen, al mateix temps podran rebre orientació i assessorament personalitzat.

 

La trobada es fa en dissabte per tal que els estudiants i les seves famílies puguin visitar les instal·lacions i conèixer l’oferta formativa, i, a més, obtinguin una percepció real de la formació universitària i puguin comprovar que és un Campus proper i gens massificat.

 

Per segon any consecutiu, la jornada de portes obertes del Campus Universitari de Manresa porta el lema «Menja't el Campus!» i com a obsequi per als visitants, es repartirà un dolç molt manresà.

Documents relacionats

  • imagen