L'Ajuntament de Manresa signa un conveni de col·laboració amb els polígons industrials dels Trullols i Bufalvent

L’acord té l’objectiu de continuar promocionat les polítiques de dinamització del teixit productiu local i donar suport a la millora del serveis dels polígons així com la seva promoció.

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el president de l’Associació d’Empresaris dels Trullols, Xavier Padró; i el president de l’Associació d’Empresaris del polígon industrial Bufalvent, Joan Llansó, han signat avui un conveni de col·laboració pel qual l'Ajuntament de Manresa aportarà 2.500 euros i 7.500 euros, respectivament, amb l'objectiu de contribuir a la promoció i millora d'aquestes dues zones industrials de la ciutat. L’acte de signatura ha comptat també amb la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós. 

El conveni signat avui amb els responsables dels polígons dels Trullols i Bufalvent completa els actes de signatura que van tenir lloc divendres passat amb el president de l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Polígon Industrial Els Dolors, Jaume Serarols; i el president de l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial Pont Nou, Sebastià Catllà. 

Millorar els serveis i la promoció dels polígons 

L’Ajuntament de Manresa i els dos polígons industrials manifesten a través del conveni signat la necessitat d’assolir amb la màxima eficàcia els objectius comuns de millora dels serveis del polígon, la seva promoció i la cooperació entre les empreses que hi són ubicades. 

En el cas del polígon Bufalvent, la dotació econòmica d’enguany intenta donar resposta a les millores per a la il·luminació i actualització del rètol informatiu del polígon, la promoció de la marca “buvalvent.cat” i per les accions de dinamització i difusió de la nova llar d’infants Bressolvent. 

Segons el conveni, l’Ajuntament es compromet també a mantenir el cens complert i exhaustiu dels polígons, que inclou la informació bàsica de les parcel·les i de les activitats econòmiques; el manteniment i difusió del web específic www.manresapoligons.cat; promoure estratègies i actuacions concretes per a la seva millora; i la cessió de les instal·lacions del CEDEM per a la celebració de reunions i activitats socials. 

Per la seva part, els polígons dels Trullols i Bufalvent treballaran en la elaboració i manteniment de la base de dades del polígon, informant als seus associats dels treballs que es portin a terme, i sol·licitant la col·laboració de les empreses del polígon.