Afectacions de trànsit pels treballs d'arranjament del paviment en un dels accessos a l'estació d'autobusos

L’accés de vehicles per la carretera de Santpedor quedarà tallat al trànsit el proper dilluns 18 d’agost i les línies de bus urbà L2 La Parada i L8 Perimetral- Estacions modificaran el seu recorregut en aquest tram. Es preveu que els treballs durin una setmana. 

La Direcció de l’Estació d’Autobusos de Manresa ha comunicat que, el proper dilluns 18 d’agost, iniciarà els treballs d’arranjament del paviment a l’accés de l’estació per la carretera de Santpedor.

Amb motiu d’aquests treballs l’entrada de vehicles s’habilitarà pel carrer de la Maternitat d’Elna tot i que es mantindrà l’accés i la sortida de vehicles del pàrquing de l’estació per la carretera de Santpedor.

El servei de bus urbà es veurà afectat en les línies L2 La Parada i L8 Perimetral- Estacions, que no entraran a l’Estació d’Autobusos. El bus de la línia L2 continuarà el seu recorregut a la carretera de Santpedor en direcció a la plaça de la Bonavista on recuperarà l’itinerari habitual, i el bus de la línia L8 seguirà el seu recorregut pels carrers de Sant Antoni Maria Claret i del Pare Clotet on recuperarà l’itinerari habitual a la carretera de Vic. S’habilitarà una parada al carrer de Sant Antoni Maria Claret.

Està previst que aquests treballs durin una setmana