Afectacions de trànsit a la carretera del Pont de Vilomara per les obres de millora del paviment

Les obres començaran el dilluns 25 d’agost al tram entre els carrers de Sant Maurici i de Sant Blai i es preveu que durin quatre dies.

La Secció de Manteniment i Barris ha comunicat que, el proper dilluns 25 d’agost, s’iniciaran els treballs de millora del paviment a la carretera del Pont de Vilomara, al tram entre els carrers de Sant Maurici i de Sant Blai.

Per aquest motiu es tallarà al trànsit de vehicles en aquest vial entre els carrers de Roger de Flor i de Sant Blai: els vehicles que circulin per la carretera del Pont de Vilomara en direcció al barri de la Balconada es desviaran pel carrer de Roger de Flor i els que circulin en direcció al centre de la ciutat es desviaran pel carrer de Sant Blai.

També restarà tallat al trànsit de vehicles pel carrer de Sant Maurici al tram entre el carrer de la Providènciai la carretera del Pont de Vilomara. A banda, es permetrà girar a l’esquerra a la cruïlla semaforitzada de la carretera del Pont de Vilomara amb el carrer de Viladordis als vehicles que circulin en direcció ala Balconada.

El servei BUS MANRESA modificarà el recorregut de la línia L1 Balconada de manera que a la carretera del Pont de Vilomara continuarà pels carrers de Viladordis, de Sant Cristòfol, Carretera del Pont de Vilomara i de Sant Blai on recuperarà l’itinerari habitual. La parada “Roger de Flor” quedarà anul·lada mentre hi hagi les obres, que està previst que durin 4 dies.