Tot és a punt per a la 3a Manresa Street Night, la cursa atlètica nocturna pel Centre Històric

La competició, organitzada conjuntament pel Grup Cube i l’Ajuntament de Manresa, tindrà lloc aquest dissabte 2 de juny i consta de dues modalitats, una prova de 5 i una de 10 quilòmetres, en un circuit totalment urbà que passa pels indrets ignasians més emblemàtics i que vincula l’esport amb la dinamització del Centre Històric.

 

imagen

Aquest dissabte,  2 de juny, a les 9 del vespre, Manresa donarà el tret de sortida a la tercera  edició de la “Manresa Street Night”, la cursa nocturna que transcorre per espais emblemàtics dels Centre Històric de la ciutat.  Es tracta d'una proposta lúdica i esportiva organitzada conjuntament pel Club de Fitness Cube i l’Ajuntament de Manresa.

 

Els detalls de la nova edició d’aquesta prova esportiva han estat presentats aquest migdia  pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa; Jordi Serracanta, i el representant del Grup Cube, Lluís Serracarbasa. Hi ha assistit representants d’empreses col·laboradores de la prova: Alba Arévalo (Autotransversal) , Anna Ayerbe (Inprovor); i Jesus Sorroche i Toni Sorroche (Grup Cube).

 

Jordi Serracanta ha mostrat la satisfacció de presentar una nova edició d’una prova atlètica que combina molt bé el binomi “esport i promoció del Centre Històric de la ciutat” i ha posat en valor i ha agraït la col·laboració del teixit empresarial “sense el qual no seria possible ni aquest esdeveniment ni molts altres". El regidor d’Esports ha expressat la voluntat de l’Ajuntament de “ser facilitador al màxim de totes aquestes iniciatives”. Finalment, ha fet una crida a la participació d’una prova “que va més enllà del nombre de participants, ja que en les edicions anteriors ha tingut un excel·lent retorn de les persones que l'han fet. És una prova molt bonica per permet gaudir de la ciutat”.

 

Al seu torn, Lluis Serracarbasa també ha animat a la participació “d’una prova que és una autèntica festa popular, que posa a l’abast de tothom una imatge molt bonica de punts emblemàtics de la ciutat”. El responsable de l’organització ha manifestat que tot i no ser competitiva, a la prova ja han confirmat la seva presència el guanyador de les dues primeres edicions Oussama Chouati o del destacat atleta Manel Deli. Serracarbassa ha reiterat l’agraïment a les empreses i els col·laboradors que fan possible aquesta prova atlètica.

 

Cursa de 5 i de 10 km

 

Hi haurà dos tipus de modalitats, una cursa popular de 5 i una de 10 quilòmetres, la característica principal de les quals és que és tracta d’un circuit totalment urbà que transcorre pel Centre Històric de la ciutat, per la qual cosa presenta certs desnivells en el traçat.

 

Sortida a les 21 hores. Recorregut

 

El recorregut del circuit de10 kmés el següent: la sortida a les 21 hores serà a Crist Rei (A 200 metres del Club Fitness Duo) i l’arribada a la Plaça Major, i passarà pels punts més interessants de la capital del Bages per donar més valor a la cursa:

 

  • Crist Rei, Passeig Pere III, Muralla Sant Francesc, plaça Gispert,  Basílica de la Seu,  La Cova de Sant Ignasi, Pont Vell, , carrer del Born i plaça Major.

 

Hi haurà un avituallament líquid al quilòmetre 5 en la prova de10 km. Es demana a tots els corredors que siguin respectusos amb l’entorn i utilitzin  de forma responsable els contenidors de recollida selectiva disposats en el recorregut i a la meta.

 

Els participants podran utilitzar les guixetes dels vestidors del Club de Fitness Duo per poder guardar les seves pertinences. També podran fer ús de les dutxes.

 

Obsequis

 

Tots els inscrits a la “Manresa Street Night” rebran una samarreta tècnica de regal en el moment de recollir el dorsal i el xip. Igualment, els participants que creuin la meta se’ls obsequiarà amb la bossa del corredor amb regals cortesia dels diversos col·laboradors.

 

A més, també es durà a terme un sorteig de productes dels comerciants del carrer Barcelona i altres col·laboradors de la cursa.

 

 Inscripcions i preus

 


El preu de la inscripció és de 15 euros (entrada anticipada).  Les inscripcions el mateix dia de la cursa tindran un preu de 20 euros. Les inscripcions es poden fer online a través de la pàgina web www.cube.cat o presencialment als centres del Grup Cube, Cube Fitness Club i Club Duo.  

 

El termini d’inscripcions es tancarà quan s’arribi a 999 persones apuntades.

 

Per a més informació cliqueu aquí

 

 

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen