La ciutat fa pinya amb els clubs que afronten grans cites esportives els propers dies amb el lema “A Manresa fem equip”

La ciutat i els seus equips esportius fan pinya. Representants dels clubs manresans que són al moment culminant de la temporada i l’Ajuntament s’han fet aquesta tarda una fotografia conjunta amb el lema “A Manresa fem equip”. Una manera gràfica de demostrar que tota la ciutat és al costat dels equips que es juguen aquests dies l’ascens o la permanència a categories d’elit de l’esport.

imagen

“A Manresa fem equip” és el lema. #AManresaFemEquip, l’etiqueta a les xarxes socials. El missatge és clar: Manresa fa pinya a l’entorn dels seus equips esportius. A partir de demà, l’ICL Manresa juga la final del play-off per tornar a la lliga ACB, la màxima categoria del bàsquet estatal. És el primer dels equips que té grans cites esportives els propers dies. La resta són el Manresa FS (futbol sala), el CE Manresa (futbol), el CA Manresa (atletisme) o el CG Egiba (gimnàstica). Representants de tots aquests clubs s’han fet una foto de família aquesta tarda, al pavelló del Nou Congost, juntament amb l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d’Esports, Jordi Serracanta. L’objectiu, fer equip, fer ciutat, donar-se ànims mútuament i saber que tenen la ciutat al darrere.

 

En un acte breu i distès, el regidor ha assegurat que la voluntat és visualitzar que l’Ajuntament i el conjunt de la ciutat donen suport als seus equips esportius, i especialment, en aquest moment, aquells que afronten cites transcendentals els propers dies.  “És un orgull per a Manresa que tinguem clubs lluitant a l’elit, i per això volem deixar clar que tota la ciutat fa equip i és al seu costat”. La voluntat és que l’etiqueta #AManresaFemEquip pugui ser utilitzada pels manresans i tothom qui ho desitgi a les xarxes socials.

 

Rere unes grans lletres amb el lema, a més de l’alcalde i el regidor, han format part de la fotografia  Lluís Costa i Jordi Singla (capità i directiu de l’ICL Manresa); Carlos Corvo i Pere-Joan Pusó (jugador i president del Manresa FS); Sergi Soler i Lluïsa Tulleuda (capità i vicepresidenta del CE Manresa); Laia Solà, Eulàlia Torrescasana, Joan Lleonart i Josep Maria Gil (atletes, director tècnic i president del CA Manresa); i Andrea Carmona i Xavier Casimiro (gimnasta i directiu del CG Egiba).

 

L’ICL Manresa comença demà (21h al Nou Congost) la final del play-off final de la lliga LEB, contra el Melilla. El guanyador de la sèrie, al millor de 5 partits, acompanyarà el Breogán a l’ACB la temporada vinent. 

 

Per la seva banda, després d’haver-se proclamat campió de SegonaB, el Manresa FS comença dissabte (19h pavelló del Pujolet), contra el Colo-Colo Saragossa,  la promoció d’ascens a Segona A, la categoria de plata del futbol sala estatal.

 

Al seu torn, el CE Manresa comença també dissabte, a les 6 de la tarda, contra el Martinenc, la promoció d’ascens a la tercera divisió de futbol, després de la seva bona campanya a Primera Catalana.

 

La setmana vinent serà el torn de l’equip femení del CA Manresa, que lluitarà per la permanència un any més a la màxima categoria de l’atletisme estatal, en la jornada final del campionat d’Espanya de clubs femenins de Divisió d’Honor.

 

Finalment, el CG Egiba competirà a la fase final de la Lliga Iberdrola de gimnàstica femenina, que tindrà lloc a Manresa també el cap de setmana vinent, 16 i 17 de juny.

Documents relacionats

  • imagen