Recepció a l’Ajuntament de l’equip Cadet A del Club Bàsquet Manresa 2015 pel 3r lloc al Campionat de Catalunya i 8è al Campionat d’Espanya

Jugadors, tècnics i membres de la junta directiva del club han rebut aquest vespre un homenatge al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d’Esports, Jordi Serracanta, han rebut aquest vespre, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa, l’equip de bàsquet Cadet A del Club de Bàsquet 2015 i l’han felicitat per l’obtenció del 3r lloc al Campionat de Catalunya i el 8è al Campionat d’Espanya.

 

La delegació de l’equip manresà estava formada pel president del club, Sebastià Catllà, els entrenadors Jordi Serra i Nil Duarte, els ajudants Jordi Fornells i Eduard Subirana, els preparadors físics Josep Serentill i Albert Duocastella i el fisioterapeuta Manel Herrera. A més dels jugadors; Jan Osul, Gerard Gutiérrez, Pau Treviño, Jordi de la Rosa, Marc Peñarroya, Víctor Pagès, Edgar Medina, Toni Naspler, Albert Planell, Alfons Arco, Xavier Magem i Ignasi Juncadella.

 

El president del club ha rebut una placa commemorativa de mans de l’alcalde, que també ha lliurat un obsequi als jugadors i al cos tècnic. Al seu torn, els membres del club han regalat a l’alcalde una samarreta de l’equip, signada per tots els jugadors.

Documents relacionats

  • imagen