L'Ajuntament de Manresa renova el suport al projecte "Font Solidària" de l'AVV Font dels Capellans

L’objectiu és contribuir a ajudar aquelles persones que pateixen dificultats econòmiques mitjançant el repartiment d’aliments bàsics i ajudes per al pagament de subministraments d'aigua, llum i gas. 

imagen

L’Ajuntament de Manresa i l’Associació de Veïns de la Font dels Capellans han signat avui un conveni de col·laboració per a “Font Solidària”, el projecte de l’entitat veïnal manresana que té l’objectiu d’ajudar totes aquelles persones del barri que pateixen dificultats econòmiques. Les ajudes que es porten a terme consisteixen en la distribució de lots d’aliments bàsics i ajudes per al pagament d’una part dels rebuts de subministraments d’aigua, llum i gas. 



L’acte de signatura del conveni ha anat a càrrec de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l’Associació de Veïns de la Font dels Capellans, Said Ghoula Madkouri. Hi ha assistit també el regidor de Turisme, Habitatge i Barris, Joan Calmet.

 


Segons aquest conveni, l’Ajuntament de Manresa atorga 4.500 euros per col·laborar en el projecte d’ajuda a persones amb menys recursos i famílies que pateixen dificultats econòmiques severes. 

 

Documents relacionats

  • imagen