La plaça Major viurà l’acte de celebració de l’ascens del Bàsquet Manresa a la lliga ACB, divendres

Aquest divendres, a les 8 del vespre, la plaça Major de Manresa viurà l’acte oficial de celebració per l’ascens de l’ICL Manresa a la lliga ACB. Hi participaran els jugadors, tècnics i directiva del club, que seran rebuts per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la corporació municipal. Hi haurà parlaments des el balcó i un acte de reconeixement al Saló de Sessions.

imagen

L’ICL Manresa va assolir ahir l’ascens a la lliga ACB de bàsquet, amb l’espectacular triomf contra el Melilla Baloncesto al cinquè partit del play-off final de la lliga ACB. Amb l’objectiu que l’afició i tota la ciutadania pugui celebrar aquest èxit esportiu, el club i l’Ajuntament estan organitzant els actes oficials, que tindran lloc divendres, 15 de juny, a partir de les 8 del vespre.

 

Els jugadors seran rebuts a la plaça Major, on es concentrarà tota l’activitat. És previst que hi hagi diverses actuacions d’entitats de cultura popular, música i animació. Els jugadors, cos tècnic i directiva accediran a l’Ajuntament, on seran rebuts per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la corporació municipal. Des dels balcons de la casa consistorial, hi haurà parlaments adreçats a l’afició congregada a la plaça.

 

En un format més reduït i amb accés limitat, el mateix dia també es farà una recepció institucional a la plantilla i els representants del club, al Saló de Sessions. Com és habitual en casos d’èxits esportius, serà la manera com l’Ajuntament, en nom del conjunt de la ciutat, felicitarà el club per la fita assolida.

 

L’ICL Manresa, que havia acabat en tercer lloc la lliga regular, va culminar ahir com a guanyador el play-off final de la Lliga LEB Or. Després d’eliminar en rondes prèvies el Coruña i el Palència, l’equip dirigit per Diego Ocampo va disputar la gran final amb el Melilla. La sèrie va començar amb dues victòries a casa i dues derrotes a fora, i el cinquè i definitiu partit es va decantar clarament pel conjunt manresà, que va assolir una victòria memorable per 30 punts de diferència (97-67), en un pavelló del Nou Congost ple de gom a gom i una extraordinària afició que va empènyer com mai el seu equip.

 

Després d’una temporada a la segona categoria del bàsquet estatal, l’ICL torna doncs a l’elit i la ciutat ho celebrarà com es mereix, conjuntament amb el club, aquest divendres. 

Documents relacionats

  • imagen