L'Ajuntament i l'Associació de Veïns de les Escodines signen el conveni marc del barri per al 2018

El consistori atorga una subvenció de 58.460 euros per col·laborar en el Programa de Desenvolupament Comunitari, en la dinamització de la biblioteca veïnal Jaume Perramon i en les tradicionals festes de les Enramades.

 

 

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la presidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes de les Escodines, Carme Carrió, han signat avui el conveni de col·laboració per a l’any 2018 entre el consistori i l’entitat veïnal amb l’objectiu de continuar fomentant i impulsant activitats socials i culturals en el barri per millorar la qualitat de vida dels veïns. L’acte de signatura ha comptat també amb la presència del tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge i Barris, Joan Calmet; i de la representant de l’AVV Escodines, Carme Quintana.  

 

Segons l’acord signat, l’Ajuntament de Manresa atorgarà una ajuda econòmica en concepte de subvenció d’un import de 58.460 euros adreçats a  la realització del Conveni Marc d’Escodines, que inclou el Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC), la dinamització de la biblioteca veïnal Jaume Perramon i per a la celebració de les festes tradicionals de les Enramades.

 

El conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’AVV de les Escodines té la voluntat de treballar en diferents objectius per aconseguir que sigui un barri inclusiu; facilitar la participació activa i la convivència veïnal; fomentar l’educació, la cultura i facilitant eines que millorin l’ocupabilitat; i impulsar projectes socials d’atenció directa als col·lectius en risc d’exclusió social; entre d’altres eixos de treball al servei de la comunitat.

 

 

Documents relacionats

  • imagen