El Passatge del Terror tornarà al Carrer del Balç amb més recorregut i novetats importants

Xàldiga i Manresa Turisme ja treballen en la segona edició del Passatge del Terror del Carrer del Balç de Manresa que tindrà lloc el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre i el del 3 i 4 de novembre, en horari de tarda vespre.

imagen

Xàldiga i Manresa Turisme estan preparant la segona edició del Passatge del Terror que tornarà al carrer del Balç el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre i el del 3 i 4 de novembre amb més recorregut i novetats importants que recrearan un espai tenebrós i sinistre que farà esglaiar a petits i grans.

 

En aquesta segona edició, que conduirà Xàldiga Taller de Festes, la novetat principal serà el canvi d’ambientació. Si fins ara s’ha lligat el Passatge del Terror amb l’època medieval, enguany es recrearà un món terrorífic i intrigant de finals de segle XIX.

 

Des de Xàldiga i en col·laboració amb la Fundació Turisme i Fires de Manresa, ja s’està treballant en la producció dels decorats i atrezzo, però també es crearà una trama, que funcionarà com a fil conductor d’una història tenebrosa al voltant del carrer del Balç. Els espectadors continuaran passant por, a la vegada que coneixeran una història concreta de principi a fi, gràcies a les mateixes escenes i al suport d’un actor amb funció de narrador. Tot plegat per aconseguir un passatge més complert i vivencial per gaudi dels visitants més atrevits. 

 

El passatge del terror és una de les diverses i variades activitats que es duen a terme al carrer del Balç, un espai medieval amb versatilitat d’usos que durant l’any acull, des de teatralitzacions a trobades gastronòmiques i musicals. Al costat d’aquesta vesant lúdica, el Balç és una peça clau del patrimoni Manresa i parada obligada dels grups de turistes que visiten la ciutat.

Documents relacionats

  • imagen