L’Ajuntament i el Col·legi Oms i de Prat signen un acord de col·laboració per al projecte de Servei Comunitari

El projecte està adreçat a alumnat de tercer o quart d’ESO. Té l’objectiu d’ajudar als estudiants a analitzar el seu entorn i comprometre’s en la seva millora, promovent així  l’educació en valors i el compromís cívic.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la directora del Col·legi Oms i de Prat, Gemma Vilaseca, han signat avui un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Manresa i el centre d’ensenyament manresà per al desenvolupament del Projecte de Servei Comunitari. L’acte de  signatura ha comptat també amb l’assistència del regidor d’Hisenda i Organització, Josep Maria Sala.

 

El Servei Comunitari és una acció educativa del Departament d’Ensenyament de la Generalitat per desenvolupar la competència social i ciutadana, i té com a finalitat  garantir que els estudiants, al llarg de la seva trajectòria escolar, experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l’exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

 

El conveni signat estableix els termes d’aquesta col·laboració en entitats que depenen de l’Ajuntament. Els participants en el projecte seran alumnes de tercer o quart d’ESO, degudament autoritzats pels pares o tutors/es legals.

Documents relacionats

  • imagen