Recepció a l’Ajuntament del primer equip i l’equip benjamí del Club Manresa Futbol Sala

Jugadors, tècnics i membres de la junta directiva del club han rebut un homenatge al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d’Esports, Jordi Serracanta, han rebut al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa al primer equip i l’equip benjamí del Club Manresa Futbol Sala i l’han felicitat per els següents èxits;  per a l’obtenció del títol de lliga de la 2a divisió B del primer equip, i pel títol de lliga i el campionat de la copa Catalunya de l’equip benjamí.

 

La delegació dels equips manresans està formada pel president del club, Pere Joan Pusó; el delegat de l’equip benjamí, Kiket Pareja; i el coordinador d’equips base, Miquel Bonilla. A més dels jugadors benjamins; Marc Navarro, Eiron Oruña, Pol Ramírez, Arnau Pareja, Derek García, Arnau Lavilla, Jan Via, i Sirus Coll. A la recepció també hi ha assistit els jugadors Carlos Corvo i Carlos Lavado en representació de la plantilla del primer equip.

 

El president del club ha rebut una placa commemorativa de mans de l’alcalde, que també ha lliurat un obsequi als jugadors i al cos tècnic.

Documents relacionats

  • imagen