La 10a edició del Torneig Interbarris de futbol torna per la Festa Major de Manresa

Aquest divendres i dissabte tindrà lloc una nova edició del Torneig Interbarris, al qual participen els clubs de futbol de la ciutat. Enguany la competició es farà al Camp de Futbol del Club Gimnàstic Manresa. Aquesta tarda se n’ha fet la presentació, a l’Ajuntament de Manresa


imagen

El Torneig Interbarris de Manresa celebra una nova edició, coincidint amb la Festa Major de la ciutat. Hi participen els principals clubs de futbol de la ciutat: el CE Manresa, Club Gimnàstic Manresa, FC Pirinaica, UE Balconada, CF Pare Ignasi Puig i UE Sant Pau. La competició serveix de presentació de les plantilles dels equips en aquest inici de temporada. En el cas del CE Manresa i el Gimnàstic, competiran amb els equips juvenils.

 

A la presentació d’aquesta tarda hi ha assistit el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta; el delegat al Bages, el Berguedà i la Cerdanya i directiu de la Federació Catalana de futbol, Esteve Olivella; la delegada del futbol femení, Susana Pueyo, i representants dels sis clubs participants, amb els presidents al capdavant. Al final de la presentació, tots s’han fet una fotografia amb el lema esportiu de ciutat #AManresaFemEquip.

 

Els participants es dividiran en 2 grups: al grup A hi haurà CE Manresa, UE Balconada i Club Gimnàstic Manresa; i al grup B, UE Sant Pau Manresa, CF Pare Ignasi Puig i FC Pirinaica.

 

El divendres 24 d’agost hi haurà les eliminatòries, en partits de 30 minuts. Els horaris seran:

 

Grup A

19h CE Manresa vs. UE Balconada

19.40 h UE Balconada vs. Club Gimnàstic Manresa

20.20 h Club Gimnàstic Manresa vs. CE Manresa

 

Grup B

21 h UE Sant Pau Manresa vs. CF Pare Ignasi Puig

21.40 CF Pare Ignasi Puig vs. FC Pirinaica

22.20 FC Pirinaica vs. UE Sant Pau Manresa

 

El dissabte, a les 8 del vespre, es disputarà la final del Torneig (el primer del grup A contra el primer del grup B).

 

L’Interbarris té l’origen al 2005, però l’etapa actual va començar el 2008. Des d’aleshores en tres edicions el guanyador ha estat el CF Pare Ignasi Puig (2012, 2014 i 2016), mentre que la UE Balconada va ser campió el 2010, el FC Pirinaica al 2013 i el Club Gimnàstic Manresa el 2015 i 2017. El 2011 no es va disputar i per tant aquesta és la desena edició.

 

El Torneig està coorganitzat per la Federació Catalana de Futbol al Bages, Berguedà i Cerdanya, Club Gimnàstic Manresa i Ajuntament de Manresa.

 

En la presentació, el regidor d’Esports, Jordi Serracanta, ha remarcat la voluntat de l’Ajuntament de fer present l’esport al programa de Festa Major: “són dates dolentes per a la majoria de clubs esportius, que encara no han començat la temporada, però el futbol que sempre és molt matiner, ja està en marxa”. Tot i així, al programa de la Festa Major hi ha “futbol, bàsquet, ciclisme, escacs, petanca i activitat física en diversos actes populars”.

 

En relació al torneig Interbarris, , Serracanta ha remarcat que lliga perfectament amb l’esperit de la campanya “A Manresa fem equip”: “donem la imatge d’unitat: els clubs treballen conjuntament i participen al torneig, amb una rivalitat ben entesa. Això és positiu de la ciutat i demostra que, quan cal, ens ajuntem per fer projectes plegats i competir amb esportivitat”. El torneig, a més, és la posada de llarg dels clubs, que presenten les novetats i és un moment d’intercanvi amb els altres equips de cara a la nova temporada. El regidor ha agraït a la federació, als clubs i especialment al Gimnàstic, amfitrió d’enguany, i ha confiat que la Pirinaica pugui disposar aviat del camp de gespa projectat i aquest sigui l’escenari de la propera edició.

Documents relacionats

  • imagen