El carrer del Balç tanca el mes d’agost amb més visitants des de la seva obertura

 L’augment de les visites sorgeix de les activitats que es van fer durant la Festa Major, com les jornades de rol en família “La Manresa de 1300” i les visites a preu especial per commemorar el setè aniversari del centre. Un altre fet remarcable és l’ampliació dels horaris d’obertura.

 

imagen

El Centre d’Interpretació del carrer del Balç ha signat el seu millor mes d’agost, pel que fa a visitants, des que va obrir portes al públic, l’estiu del 2011. Aquest agost, 795 persones han passat pel carrer del Balç, mentre que l’any passat la xifra va ser de 541 durant el mateix període. Aquestes xifres corresponen a públic individual, ja que durant aquest mes no hi ha visites escolars i el nombre de visites en grups organitzats també disminueix. 

 

Aquest augment de les visites al carrer del Balç sorgeix de les activitats de Festa Major, com les jornades del joc de rol en família “La Manresa de 1300”, que van comptar amb una trentena de participants, i les promocions a preu especial amb motiu del setè aniversari del centre dels dies 25, 26 i 27 d’agost, que va congregar 391 persones -102 més que l’any anterior-. També té una incidència remarcable en aquestes dades positives el fet de què el Centre d’Interpretació del Balç hagi ampliat els horaris d’obertura, atenent cada dia de la setmana als matins i, de dimarts a dissabte, també a la tarda.

 

Cal destacar, també, la procedència dels visitants al carrer del Balç durant aquest mes d’agost, ja que a la majoria de visitants autòctons s’hi sumen un bon nombre visitants de la resta d’Espanya, de França i de diversos països d’Europa, doblant les xifres de l’any anterior en la mateixa època.

 

Després de tancar el mes d’agost més positiu en set anys d’obertura, el carrer del Balç ja treballa les noves propostes que complementen la seva oferta habitual i que cerquen atraure públic heterogeni. El proper mes d’octubre, per exemple, el Balç serà escenari d’alguns espectacles de la Fira Mediterrània i, pels volts de Tots Sants, acollirà de nou un renovat Passatge del Terror.

 

Documents relacionats

  • imagen