Dilluns vinent arrenca la 1a fase dels treballs de renovació del clavegueram al carrer Bonsuccés

Durant l’actuació d’Aigües de Manresa es tallarà el trànsit al carrer Bonsuccés, entre els carrers Puigterrà de Baix i Sant Joan Baptista de la Salle

 

La Secció de Planificació de la Via Pública de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, el proper dilluns 8 d’octubre, AIGÜES DE MANRESA SA iniciarà els treballs corresponents al Projecte de renovació del clavegueram del carrer Bonsuccés. Aquests treballs es dividirà en tres fases d’obra, de manera que:

 

A partir del proper 8 d’octubre s’iniciarà la Fase 1, que té una durada de dues setmanes, de renovació del clavegueram a carrer Bonsuccés, amb motiu d’aquests treballs es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Bonsuccés entre els carrers Puigterrà de Baix i Sant Joan Baptista de la Salle. Els vehicles que circulin per carrer Bonsuccés provinents de carrer Era Firmat es desviaran per carrer Puigterrà de Baix en direcció Ctra. Vic  o bé en direcció  carrer Guimerà.

 

En acabar, s’iniciaran les dues fases següents. Es preveu que els treballs, de forma conjunta, tinguin una durada d’un mes aproximadament.