Manresa acull l’Assemblea General del Secretariat Europeu de Justícia i Pau que elegeix a Noël Treanor com a nou president

Prèviament va tenir lloc a Barcelona el seminari internacional “Aigua, font de vida i dret humà”, que va aplegar més de 50 representants de les comissions d’Europa provinents de 20 països, i que es van desplaçar, després, a la capital del Bages on van fer una estada de dos dies a la Cova de Sant Ignasi.

imagen

La Conferència de Comissions de Justícia i Pau d'Europa es va reunir a Barcelona per duu a terme el Seminari Internacional “Aigua, font de vida i dret humà”, en el marc de la trobada anual de Justícia i Pau i que coincideix amb els actes de celebració del 50è aniversari de l’entitat a Catalunya.

 

A la trobada hi van acudit més de 50 representants de les comissions d’Europa provinents de 20 països, que posteriorment, s’han traslladat a Manresa per celebrar l’Assemblea General de Justícia i Pau, que ha tingut lloc a la Cova de Sant Ignasi, i en la qual s’ha elegit al Bisbe Noël Treanor com a nou president.

 

Durant l’estada de dos dies que han fet la capital del Bages, els delegats europeus han fet una visita guiada, a càrrec de la Oficina de Turisme, on han conegut els espais ignasians i el patrimoni de la ciutat. I, també han gaudit d’un sopar que ha comptat amb la presència de la regidora de Cohesió Social de l'Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, com a representant institucional.

Documents relacionats

  • imagen