L'Ajuntament de Manresa signa convenis de col·laboració amb els polígons industrials Pont Nou, Bufalvent i Els Trullols

Els acords tenen l’objectiu de continuar la promoció de les polítiques de dinamització del teixit productiu local i donar suport a la millora del serveis dels polígons amb el suport financer de la Diputació de Barcelona.


imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i els representants  de les associacions d’empresaris i propietaris dels polígons industrials  Pont Nou, Bufalvent i Els Trullols; Sebastià Catllà, Bernat Ladron de Guevara i Xavier Padró, han signat aquest divendres uns convenis de col·laboració pels quals l'Ajuntament de Manresa aportarà 3.000 euros a l’entitat  Pont Nou, 4.000 euros als Trullols  i 10.000 euros a Bufalvent, amb l'objectiu de contribuir a la promoció i millora d'aquestes tres zones industrials de la ciutat. L’acte de signatura dels convenis ha comptat amb la presència del regidor de Comerç, Mercats i Indústria, Jaume Arnau.

 

L’Ajuntament de Manresa i els tres polígons industrials manifesten a través del conveni signat la necessitat d’assolir amb la màxima eficàcia els objectius comuns de millora dels serveis del polígon, la seva promoció i la cooperació entre les empreses que hi són ubicades. 


Segons els convenis, l'Ajuntament es compromet a mantenir el cens complert i exhaustiu dels polígons, que inclou la informació bàsica de les parcel·les i de les activitats econòmiques que hi són localitzades; el manteniment i difusió del web específic sobre el sòl i polígons d’activitat econòmica del municipi (www.manresapoligons.cat); accions de promoció de les associacions consistents en actualitzar i promoure estratègies i actuacions concretes per a la seva millora; i la cessió de les instal·lacions del CEDEM per a la celebració de reunions i activitats socials. 


Els tres polígons treballaran en la elaboració i manteniment de la base de dades del polígon, informant als seus associats dels treballs que es portin a terme, i sol·licitant la col·laboració de les empreses del polígon. 

 

El polígon Pont Nou es compromet a fer accions de promoció i gestió de l’Associació.. En el cas del polígon Els Trullols, aquest es compromet també a la promoció de l’Associació i organització d’una festa infantil. Per la seva part, el polígon de Bufalvent es compromet a fer treballs de promoció de l’oficina de Simbiosi-Scrap Store; estudi de la delimitació de les zones d’aparcament provisionals i accions de promoció i gestió interna.

 

 

Documents relacionats

  • imagen