Exhaurides les reserves per al mes de novembre per a la visita “Hora 20.22” per promoure el projecte Manresa 2022

L’any vinent es programaran noves dates d’una visita ciutadana que ofereix un recorregut pels indrets més emblemàtics de la Manresa Ignasiana, com la Seu, el carrer del Balç o l’Espai 1522, i que inclou algunes sorpreses i un tast gastronòmic final.

imagen

La nova ruta ciutadana “Hora 20.22” va iniciar el seu camí el 10 d’octubre passat i ha aconseguit una resposta excel·lent entre les persones que han pogut seguir-la en les primeres sessions d’estrena. Aquesta bona acollida entre el públic s’ha pogut confirmar amb la reserva de  totes les places disponibles (120) per a les visites previstes per als dies 9, 16, 23 i 30 de novembre.

 

“Hora 20.22” és nova ruta ciutadana impulsada per l’Ajuntament de Manresa que combina la visita a espais emblemàtics de la ciutat lligats amb el fundador de la Companyia de Jesús com la Seu, el carrer del Balç o l’Espai 1522, amb algunes sorpreses i un tast gastronòmic final. La visita inclou l'explicació de què és el projecte Manresa 2022.

 

Aquesta proposta cultural, que és gratuïta, es una aposta estratègica de la ciutat, transversal i participativa que commemora els 500 anys de l’arribada de Sant Ignasi de Loiola a la ciutat on a viure prop d’un any.

 

Des de l’Oficina de Turisme de Manresa ja es treballa per a la programació de noves dates d’aquesta iniciativa  per al 2019. Aquestes visites han estat dissenyades dins el marc del pla de comunicació del FEDER 2016-2022 – Manresa 2022: arribada del camí ignasià”.

 

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen