El Centre de Normalització Lingüística Montserrat obre la inscripció dels cursos de català per a adults

Hi haurà cursos de català des del nivell inicial fins al nivell superior, per aprendre català a classe o des de casa.

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat ha obert la inscripció dels cursos de català, perquè tothom pugui aprendre català de la manera que li sigui més còmoda. Per a les persones que volen assistir a classe, es manté l'oferta de cursos presencials, i per als qui prefereixen fer-ho des de casa, hi ha una àmplia oferta de cursos de català semipresencials en línia amb el Parla.cat amb el suport d'un tutor. 


El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza a tot el territori cursos de catal à per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció (nivells inicial, bàsic i elemental) i per a les que volen aprendre a escriure'l adequadament (nivells intermedi, de suficiència i superior).

Els certificats de nivell expedits pel CPNL són equivalents oficialment als certificats de la Direcció General de Política Lingüística i tenen una correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Proves per establir nivell a partir de dilluns que ve

Per inscriure’s a un curs cal acreditar el nivell que es té mitjançant un certificat de coneixements reconegut o bé fer una prova de col·locació. Aquestes proves es faran els dies 15 i 19 de setembre a hores convingudes.

La inscripció per als antics alumnes és el dia 16 d e setembre, els nivells bàsics i elementals, i el 17 de setembre, els nivells intermedis i de suficiència.

La inscripció general als cursos dels nivells bàsics i elementals és el dia 22 de setembre i als nivells intermedis i de suficiència és el dia 23 de setembre.

Per a persones que ja tenen uns coneixements suficients i volen aprofundir en el coneixement de la llengua catalana, es fan cursos de nivell superior Nivell D (C2). La inscripció per a aquest nivell és el dia 18 de setembre. Totes les persones interessades en el Nivell D que no hagin fet el nivell de suficiència al CPNL o que no tinguin el certificat de la DGPL, hauran de fer una prova de col·locació orientativa el dia 15 de setembre.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 872 17 07, adreçar-vos a manresa@cpnl.cat, al Servei Local de Català de Manresa -carrer de Jaume I, 8, 2n– o visitar el cercador de cursos http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/ del web del CNL www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/