El CEDEM ofereix un curs matinal enfocat a l’economia social i a les cooperatives

L’activitat es farà el proper dijous 15 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’2 del migdia, a l’edifici El Salt Viver d’empreses de Sallent. El curs forma part de la segona edició del programa Dones amb Idees.

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ha programat el curs “L’economia social: un model organitzatiu que posa les persones al centre”, a càrrec de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i Dies d’Agost. La sessió tindrà lloc el proper dijous 15 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, a l’edifici El Salt Viver d’empreses de Sallent. 

 

Durant la sessió, els assistents podran gaudir d’una conferència inicial on s’exposarà què és l’economia social, es parlarà de la tasca que porten a terme les cooperatives, i es farà una breu introducció als conceptes bàsics de l’economia social. També podran conèixer quines són les competències i capacitats més importants per emprendre una cooperativa i, per finalitzar, podran debatre sobre l’economia de les cures, la perspectiva feminista i les noves pràctiques dels llocs de treball.

 

El curs s’imparteix amb tres objectius; conèixer el model de cooperativa com a fórmula empresarial, saber com es pot emprendre de manera cooperativa; i posar en valor l’economia de les cures i fer una lectura des de la perspectiva de gènere.

 

L’activitat és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament omplint el formulari d’aquesta pàgina web:  http://ow.ly/qUiT30myFUe. Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

 

Aquest curs forma part de la segona edició del programa Dones amb Idees.

 

Per a més informació contacteu amb l’equip del CEDEM al telèfon 93 878 76 25 o al correu cedem@ajmanresa.cat o visiteu la següent pàgina web http://ow.ly/4Sw230myG2f

 

La formació està adreçada dones emprenedores i al públic en general. Enguany compta amb el suport de l’Ajuntament de Sallent, municipi que acull el curs.

 

Documents relacionats

  • imagen