Obert el termini de presentació de sol·licituds per ser monitor/a del Campi qui Jugui

Fins al dia 25 de novembre, les persones interessades en ser monitor o monitora del Campi qui Jugui 2018 podran presentar la seva sol·licitud. La selecció i coordinació de monitoratge de l’edició d’aquest any recau en la Fundació la Xarranca i se’n contractaran una seixantena. El saló de la infància i la joventut de la Catalunya central, organitzat per l’Associació Campi Qui Jugui amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, celebrarà enguany la 33a edició, del 27 de desembre de 2018 al 4 de gener de 2019.

imagen

A partir d’avui, dia 15, i fins al 25 de novembre hi ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a aquelles persones interessades en ser monitors o monitores del Campi qui Jugui. Aquest any, les sol·licituds es poden presentar físicament a les oficines del CAE - La Xarranca (Plaça del Milcentenari, s/n, de Manresa) de dilluns a divendres, de 9 a 2 del matí i de 4 a 2/4 de 7 de la tarda i els dissabtes, de 10 a 2/4 de 2 del matí o bé per correu electrònic, a l’adreça campi@cae.cat.

 

A través del web www.cae.cat es pot accedir a tota la informació i documentació d’aquest procés: el formulari de sol·licitud, la documentació que cal adjuntar, els criteris de puntuació de les persones candidates, els terminis previstos... També al web es publicarà el llistat provisional de persones seleccionades i el definitiu, deixant uns dies de marge per a que les persones no conformes amb la selecció provisional puguin presentar les seves al·legacions. Hi ha prevista la contractació de 60 monitors i monitores.

 

La Fundació La Xarranca i el CAE assumeixen aquest any l’organització de tot el procés de secció, contractació i coordinació del monitoratge del Parc de Nadal de Manresa Campi qui Jugui. A diferència d’anys anteriors, enguany l’Ajuntament de Manresa ha convocat un concurs per adjudicar aquest servei que finalment ha recaigut en la Fundació La Xarranca. El Campi qui Jugui es celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener al complex esportiu Vell Congost.

Documents relacionats

  • imagen