El CEDEM ofereix la matinal "Emprenedores del segle XXI" adreçat a dones que vulguin fer créixer el seu projecte empresarial

L’activitat es farà el proper dijous 29 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia, a l’Auditori de l’Ateneu de les Bases. Amb aquest acte clourà la segona edició del programa “Dones amb Idees”.

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix la matinal “Emprenedores del segle XXI”,  la sessió de cloenda de la segona edició del programa “Dones amb Idees”, amb l’objectiu que les participants puguin conèixer noves formes per fer créixer els seus projectes empresarials.  La sessió tindrà lloc el proper dijous 29 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia, a l’Auditori de l’Ateneu de les Bases de Manresa.

 

Durant la sessió, les assistents podran escoltar la ponència “Emprenedoria femenina: una aventura professional i vital” de la mà de la sociòloga Blanca Moreno; participar en el taller d’inspiració “Totes som creatives! RE-APRENEM?”, a càrrec de l’especialista en creativitat, Raquel Cánovas; fer el balanç del programa “Dones amb Idees” amb la regidora d’Ocupació i Emprenedoria, Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz; i conèixer l’experiència en primera persona d’una de les participants d’enguany.

 

L’activitat és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament per internet omplint el formulari que trobareu en aquesta pàgina web:  http://ow.ly/bgSJ30mwLhc

 

Per a més informació contacteu amb l’equip del CEDEM al telèfon 93 878 76 25 o al correu cedem@ajmanresa.cat.

 

La matinal està adreçada a dones emprenedores que estiguin interessades en compartir el seu temps buscant la inspiració i l’oportunitat de fer créixer els seus projectes empresarials.

Documents relacionats

  • imagen