L’Ajuntament de Manresa signa un conveni amb la Fundació la Cova per promocionar el Centre d’Espiritualitat i el Camí Ignasià

L’acord, signat per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el director executiu de la Cova Sant Ignasi, Lluís Pagès, atorga a l’entitat una subvenció de 8.800 euros.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el director executiu de la Cova Sant Ignasi Manresa Fundació Privada, Lluís Pagès, han signat avui un conveni de col·laboració pel qual l’Ajuntament de Manresa atorga una subvenció de 8.800 euros a l’entitat per a l’adequació i conservació del Santuari de la Cova i de la Casa d’Espiritualitat i per a la realització d’activitats que promoguin el turisme en aquests dos edificis que formen part del patrimoni històric i religiós de la capital del Bages.  A l’acte de signatura també hi ha assistit el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet.

 

La subvenció de l’Ajuntament servirà per fer front a una part de les despeses derivades de la realització d’aquestes activitats, com l’edició de quadríptics informatius i plànols turístics que estaran disponibles a l’Oficina de Turisme, l’Oficina de recepció i acollida als visitants del Santuari i en diverses fires i exposicions, campanyes en els mitjans de comunicació i organització de visites guiades especialitzades.

 

Amb aquest conveni l’Ajuntament de Manresa manifesta la seva voluntat de col·laborar amb les entitats que tenen la finalitat de promocionar el turisme a Manresa i al Bages a través de diversos actes i tallers. En aquest àmbit, la Fundació de la Cova de Sant Ignasi representa un valor essencial dins del punt de vista cultural, històric i religiós de la ciutat.

Documents relacionats

  • imagen