Finalitzen els treballs de millora del paviment i de la col·locació de mobiliari urbà a l’espai lliure del passatge Jover

Les obres han consistit en dotar de pendent el paviment per afavorir el drenatge de l’aigua de la pluja i en la instal·lació de dos bancs, una paperera i una font. Aquest intervenció se sustenta en el procés participatiu de l’any 2108 del districte nord.

imagen

El passatge Jover millora el seu aspecte. Amb l’objectiu de potenciar-ne l’ús i fer-lo més atractiu, s’ha dut a terme una intervenció a l’interior de l’illa que ha consistit en dotar de pendent el paviment per afavorir el drenatge de l’aigua de la pluja i que no es formin bassals, i en la col·locació de mobiliari urbà: dos bancs de 3 metres de llargària, una paperera i una font.

 

La proposta, que es realitza en el marc del procés participatiu de l’any 2108 del districte nord, també preveu la plantació d’arbrat (quatre Prunus Pisardi), així com la instal·lació de reg per assegurar la seva pervivència, i la fixació d’un tòtem amb indicacions de cura de manteniment de l’espai.

 

El pressupost d’execució material de l’actuació és de 10.362,48€.

Documents relacionats

  • imagen