El CEDEM ofereix una sessió formativa adreçada als autònoms, ex-autònoms i microempreses per exposar en què consisteix el programa "Consolida’t"

Es realitzarà el proper divendres 8 de febrer, a les 7 de la tarda al Palau Firal de Manresa. El projecte “Consolida’t” tracta de donar suport, assessorament i formació gratuïta amb l’objectiu de fer millorar qualsevol tipus de negoci. Està subvencionat pel Departament d’Empresa, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Fundació Universitària Martí l’Humà.

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM), amb la col·laboració de la Fundació Universitària Martí l’Humà,  ofereix una sessió formativa per exposar en què consisteix el programa “Consolida’t” i els avantatges de participar-hi.  La sessió es portarà a terme el divendres 8 de febrer, a les 7 de la tarda, al Palau Firal de Manresa, i està adreçada als autònoms en actiu, ex-autònoms que estiguin a l’atur, i a les microempreses.

 

L’acte és gratuït, però per assistir-hi cal inscriure’s prèviament per internet omplint aquest formulari.

 

“Consolida’t” té l’objectiu de donar suport a la consolidació, enfortiment i re-invenció del treball autònom, oferint assessorament i formació gratuïta per part d’experts en l’àmbit de l’empresa, que analitzaran la situació particular de cada participant per oferir-li els consells i les idees més adequades segons la situació en què es trobi. El programa està subvencionat al 100% pel Departament d’Empresa, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 

Per a més informació contacteu amb l’equip del CEDEM al telèfon 93 878 76 25 o al correu cedem@ajmanresa.cat; o consulteu aquestes pàgines web http://ow.ly/SNKo30nvwTK i http://ow.ly/K1uG30nvwV1 

Documents relacionats

  • imagen