El CEDEM ofereix el curs "Fiscalitat bàsica per a autònoms" per tractar qüestions relacionades amb les taxes, impostos i contribucions

La formació tindrà una durada de vuit hores i es realitzarà en dues sessions: el dimarts 5 i dijous 7 de març, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, al Palau Firal de Manresa. El curs, que anirà a càrrec de l’assessor fiscal Jordi Rojas, està adreçat als autònoms.

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM), ofereix el curs “Fiscalitat bàsica per a autònoms” amb la finalitat d’ajudar-los a tenir clares les normes legals i procediments de la hisenda pública sobre taxes, impostos i contribucions. La formació tindrà una durada de vuit hores repartides en dues sessions: el dimarts 5 i dijous 7 de març, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, al Palau Firal de Manresa. El curs anirà a càrrec de l’assessor fiscal Jordi Rojas, que alternarà el contingut teòric amb diversos exemples pràctics.

 

Durant la sessió s’exposaran quins són els principals impostos, tant directes com indirectes; el calendari fiscal i les obligacions comptables dels autònoms. A més, es donaran consells per saber calcular i confeccionar les principals declaracions trimestrals i llibres comptables.

 

L’activitat és gratuïta, però per assistir-hi cal inscriure’s prèviament per internet omplint aquest formulari.

 

Per a més informació contacteu amb l’equip del CEDEM al telèfon 93 878 76 25 o al correu cedem@ajmanresa.cat.

Documents relacionats

  • imagen