Un grup de gent gran de Manresa fa a Tuixent la primera raquetada “Pas a pas fent salut”

L’activitat forma part del programa de promoció esportiva per a la gent gran que impulsa l’Ajuntament de Manresa

imagen

Divendres passat, 1 de març, 21 persones grans del programa d'esports per a la Gent Gran “Pas a pas fent salut”, que cada divendres surten a caminar fent Marxa Nòrdica per l'Anella Verda de Manresa, van canviat d'escenari i van anar a Tuixent a fer raquetes de neu. La proposta va ser tot un èxit i van gaudir d'un circuit de 6 km envoltats d'uns paratges nevats.

 

“Pas a pas fent salut” és una iniciativa de la regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Manresa que pretén millorar la qualitat de vida de les persones sedentàries i/o amb risc de patir problemes cardiovasculars o altres malalties, introduint les persones participants en la pràctica del caminar com a forma natural de fer exercici físic i fomentar-ne la pràctica regular.

 

Les caminades de marxa nòrdica es realitzen en grup, guiades per un monitor/a i tenen una durada aproximada de dues hores, amb un recorregut total d'entre 4 i 10 km. Per als usuaris que no disposin de pals, l'Ajuntament en té a disposició en préstec, fins a esgotar existències.

 

Els usuaris del "Pas a pas fent salut" podran participar també a les passejades d'intercanvi a altres municipis, en el marc del cicle de passejades "A cent cap als cent" de la Diputació de Barcelona .

 

Documents relacionats

  • imagen