Convocatòria per cobrir 10 places d’agent de Policia Local de Manresa

L’Ajuntament de Manresa ha obert el procediment per a l’accés a 10 places d’agent de la Policia Local. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al proper 17 d’abril.

imagen

Des d’avui i fins al 17 d’abril es pot presentar la sol·licitud per accedir a alguna de les 10 places vacants de Policia Local de Manresa. D’aquestes, 7 es cobriran pel sistema d’oposició lliure i per tant s’hi poden presentar totes les persones que compleixin els requisits, mentre que 3 són pel sistema de concurs de mobilitat horitzontal, i per tal s’adrecen a funcionaris de policies locals d’altres municipis o d’altres cossos de seguretat.

 

Les persones interessades a accedir a les places per oposició lliure han de tenir 18 anys o més, disposar del títol de graduat escolar com a mínim, tenir una alçada mínima de 1.60 m (dones) o 1.65 (homes), tal com estableix la legislació per a aquest tipus de places, i estar en possessió dels carnets de conduir de la classe A2 i B.

 

L’Ajuntament de Manresa aposta per la presència femenina a la policia i per això el Pla d’Igualtat intern preveu diversos mecanismes. Entre altres propostes, per fomentar aquesta presència de dones als cossos policials a les bases d’aquest procés selectiu s’hi han incorporat mesures per garantir la igualtat d’oportunitats entre dones i homes: possibilitat la realització de les proves a dones embarassades, hospitalitzades a causa de part o mares lactants.

 

Les sol·licituds es poden presentar al Servei d’Organització i Recursos Humans de l’Ajuntament (Bruc 33-35, edifici La Florinda), de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i dilluns a la tarda de 16 1 18 h; i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (plaça Major 1, baixos), de dilluns a dijous de 8.30 a 18 h i divendres de 8.30 a 15 h. També es pot presentar la sol·licitud telemàticament.

 

Podeu consultar tota la informació, les bases de la convocatòria i la sol·licitud en aquest enllaç

Documents relacionats

  • imagen