L’Ajuntament de Manresa millora la mobilitat i la seguretat dels vianants als districtes Nord i Llevant

Els treballs arrenquen aquest dimecres, tenen una durada d’una setmana, i afecten als carrers Pau Casals, Amadeu Vives, Domènec i Montaner, Puig i Cadafalch, Ctra. Pont de Vilomara, Sant Blai i Àlvar Aalto. Hi ha haurà noves senyalitzacions, nous passos de vianants i instal·lació de reductors de velocitat de vehicles.

imagen

La Secció de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, el proper dimecres 27 de març, dins els Treballs de Districtes 2018, s’iniciaran diversos treballs de millora de la mobilitat als districtes Nord i Llevant.

 

Els treballs preveuen la ordenació de l’estacionament als carrers Pau Casals i Amadeu Vives (Districte Nord). L’actuació consisteix en la senyalització horitzontal de l’estacionament de vehicles en bateria “invertida” i la senyalització d’aparcament de motos abans de passos  de vianants, amb l’objectiu de pacificar el trànsit de vehicles atès que aquests vials són utilitzats com a itineraris escolars per a l’Institut Pius Font i Quer, Col·legi La Salle i Escola Vedruna.

 

També és previst iniciar la 3a Fase d’ordenació del trànsit del Barri de Cal Gravat en Zona 30 (Districte Llevant), consistent en la Instal·lació de reductors de velocitat (model “esquena d’ase” de cautxú) al carrer Domènech i Montaner i al carrer Puig i Cadafalch; i la senyalització horitzontal d’estacionament, nous passos de vianants, regulació de prioritat a les cruïlles i recordatori de Zona 30.

 

Les actuacions previstes es completen també amb un nou itinerari per a vianants a la rotonda de Ctra. Pont de Vilomara – carrer Sant Blai – carrer Àlvar Aalto (Districte Llevant). Aquests treballs consisteixen en la senyalització de passos de vianants i instal·lació d’abalisament en l’itinerari de vianants en calçada a carrer Sant Blai, per tal de connectar l’itinerari de vianants de Ctra. pont de Vilomara a través de la rotonda indicada.

 

És previst que aquest conjunt de treballs es facin  en una setmana.

 

 

Documents relacionats

  • imagen