Dissabte tindrà lloc la final del concurs Tarima ex Novo al Mercat Puigmercadal

La jornada, que començarà a les 12 del migdia, combinarà les actuacions dels grups finalistes al concurs, que porten noms dels carrers del Centre Històric, amb altres grups de creació, sense complexes i emergents, a escala local i nacional.

imagen

Aquest dissabte 30 de març es durà a terme la final del concurs de Tarima ex Novo al Mercat Puigmercadal. La jornada, que s’iniciarà a les 12 del migdia i s’allargarà fins a les 2.30 de la nit, combinarà l’actuació dels grups que han arribat a la final i que porten noms de carrers del Centre Històric, amb d’altres grups de creació, sense complexes i emergents, a escala local i nacional.

 

Destaquen les actuacions dels manresans Bright Joy que tocaran els seus nous temes d’estil punk garage. També es comptarà amb els igualadins Marialluïsa, un grup de pop metafísic que ha sorgit amb força al panorama musical, i que presentaran el disc de debut 'Pren-t'ho amb calma' (Bankrobber, 2019), que ha vist la llum aquest mes de març.

 

La Conxita i el Fermí Herrero, dos joves germans de Barcelona que comparteixen el projecte musical Tronco i que ja tenen tres àlbums a l’esquena (“Abducida por formar una pareja” (Elephant Records, 2017); “Un lugar imaginado” (Elephant Records, 2018); i “Tralará” (Elephant Records, 2019).

 

Finalment, la quarta aposta de l’organització és Delight, parella jazzística amb base electrònica de Barcelona formada per Maria del Río i Naima Ventura.

 

Tancarà la jornada “Art  en Cicle SET DJ”, productors del cicle “Art en Cicle”, de Súria.

 

Els horaris de les actuacions al Mercat de Puigmercadal, són les següents:

 

-       AMIGANT a les 12 h

-       PÒPUL  a les 12.30 h

-       DELGHT a les 13 h

-       CANTARELL a les 14 h

-       LLISSACH a les 14.30 h

-       LES BEATES  a les 18 h

-       ARBONÉS a les 18.30 h

-       TRONCO a les 19 h

-       PEDREGAR a 20 h

-       IGNASI MALALT  a les 20.30 h

-       MARIALLUÏSA a les 21 h

-       BRIGHT JOY a les 23 h

-       Art en Cicle SET DJ

 

La final de Tarima Ex Novo servirà per veure en plena acció la zona de degustació del Mercat de Puigmercadal, estrenada recentment, amb la oferta de tapes de les diferents parades durant el vermut i dinar i oferta de menjar ràpid i de mercat al vespre. El principal mecenes del projecte, la cervesa artesana de Manresa, Hoppit, instal·larà el seu producte també per un dia a la nova zona de degustació.

 

A les 12 de la nit el jurat donarà el veredicte i anunciarà l’equip guanyador, que rebrà un premi de 300€ i la possibilitat de tocar al FABA 2019. També es lliurarà el premi AVIRAM, que el decidirà el públic i que consisteix en  l’enregistrament d’un dels temes als Estudis Aviram.

Documents relacionats

  • imagen