L'Ajuntament i Aracoop organitzen una jornada sobre economia cooperativa a Manresa

El seminari es farà aquest dimecres, dia 1 de d’octubre, i s'adreça a emprenedors que vulguin conèixer la cooperativa com a eina per crear projectes empresarials. 

Aquest dimecres dia 1 d’octubre tindrà lloc a Manresa una jornada sobre economia cooperativa organitzada per Aracoop i l’Ajuntament de Manresa. El seminari tindrà lloc a la sala d’actes del Palau Firal, de 9.30 a 13.30h.

S’adreça a persones emprenedores que vulguin conèixer la forma jurídica cooperativa com a eina per dur a terme un projecte empresarial. El seminari, titulat “Pensa en CO: Emprèn de forma col·laborativa” s’organitza dins del programa marc de cooperació público-privada, promogut pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

La sessió es farà en grup, durarà dues hores i consistirà en un format participatiu dinamitzat per una persona experta en economia social i cooperativa que exposarà casos reals de cooperatives d’èxit al nostres territori i conduirà a reflexionar sobre el model d’empresa de l’economia social i cooperativa.

“Emprendre col·lectivament”, “Les cooperatives, empreses del segle XXI” i “Orientacions sobre aspectes organitzatius, comptables i financers de les cooperatives” són les àrees o continguts que es treballaran durant les jornades.

L’assistència és gratuïta i cal incriure’s-hi trucant al CEDEM de l’Ajuntament de Manresa al telèfon 97 878 76 25, o bé enviant un correu electrònic a cedem@ajmanresa.cat, fent constar el nom i cognoms, telèfon i e-mail.