El Trio Guillén del Conservatori guanya el 2n premi de la categoria jove del Concurs de Música de Cambra "Higini Anglès"

El grup format pels alumnes, Lluc Roviral (violoncel), Jan Badia (clarinet) i Arnau Balcells (piano), van interpretar peces de Nino Rota i Ludwig Van Beethoven.

imagen

El Trio Guillén, format pels alumnes del Conservatori Municipal de Música de Manresa, Lluc Roviral (violoncel), Jan Badia (clarinet) i Arnau Balcells (piano), han guanyat el 2n premi de la categoria jove del prestigiós Concurs de Cambra de Reus “Higini Anglès” organitzat per al Diputació de Tarragona i que s’ha dut a terme aquest cap de setmana.

 

Roviral, Badia i Balcells, guanyador aquest últim del Concurs de Piano de Barcelona la setmana anterior, van fer una interpretació magistral de peces de Nino Rota, en la primera fase, i de Ludwig Van Beethoven, en la fase final.

 

Els membres del Trio Guillén treballen junts des de fa un parell d’anys a l’aula de música de cambra del Conservatori, primer ho van fer sota la batuta del professor Francesc Guillén, del qual s'han posat el nom, i enguany ho fan amb en Roger Illa.

Documents relacionats

  • imagen