Avui comencen els treballs d’instal·lació de dues noves marquesines a parades del bus urbà

Les marquesines es col·locaran a les parades “Piscines Municipals” i “Lacetània”


imagen

El servei BUS MANRESA ha comunicat que avui s’iniciaran els treballs previs per a la instal·lació de dues noves marquesines a les parades de transport públic urbà a:

 

  • “Piscines Municipals” al carrer Vidal i Barraquer
  • “Lacetània” a l’Av. Bases de Manresa

 

Els treballs arrencaran amb les obres de  fonamentació de les columnes de les marquesines.

 

La parada de Piscines Municipals és utilitzada per la línia 4 Font - Valldaura - Congost del bus urbà. És una marquesina molt sol·licitada pels usuaris de la línia, que ara es pot instal·lar gràcies a l’ampliació de la vorera al carrer Vidal i Barraquer. La mateixa parada també és utilitzada per serveis d’autobús discrecionals que transporten viatgers a les piscines municipals o bé al Museu Comarcal.

 

En el cas de la parada de “Lacetània” situada a l’avinguda de les Bases de Manresa, és utilitzada per la línia 8 – perimetral estacions.

 

Anualment  es van duent a terme millores d’infraestructura en les parades del transport públic per tal de millorar les condicions d’ús i d’espera als usuaris del transport públic i per tant fomentar-ne el seu ús. Una d’elles és la instal·lació de marquesines que millora el confort dels usuaris en l’espera de l’autobús  sobretot en casos de pluja.

 

De les 110 parades del bus urbà hi ha instal·lades 55 marquesines, la resta disposen de banc. Totes elles disposen de la senyalització de parada i horaris corresponents.

 

Les principals parades també disposen de senyalització dinàmica amb el temps de pas real dels busos per la parada, així com d’informació d’interès per als usuaris del transport públic. Aquesta informació en temps real també està a l’abast dels usuaris mitjançant l’app del servei de bus urbà.

 

 

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen