L’Espai Jove Joan Amades acull l’exposició "Vestida de Nit" per visibilitzar el transvestisme o el Cross-dressing

L’autora de la mostra, Queralt Altarriba afirma que: " Ets heterosexual i del gènere que t'imposa el sistema fins que tu no demostres el contrari. I totes les persones que volen sortir  d'aquest binarisme (home-dona)   segurament s'han sentit jutjades, discriminades o agredides per la societat en algun moment”

imagen

L’exposició fotogràfica “Vestida de nit”, de Queralt Altarriba es podrà veure a l’Espai Jove Joan Amades - Oficina Jove del Bages (C/ Sant Blai, 14), del 20 al 31 de maig.

 

La mostra presenta 14 imatges amb l’objectiu de fer un retrat íntim i social sobre la llibertat d’expressió en el gènere sobre els cossos. Queralt Altarriba pren una perspectiva social i explica algunes expressions del gènere a través del procés del transvestisme o el cross-dressing per sacsejar i fer reflexionar a l’espectador.

 

L’autora afirma que " Ets heterosexual i del gènere que t'imposa el sistema fins que tu no demostres el contrari. I totes les persones que volen sortir  d'aquest binarisme (home-dona)   segurament s'han sentit jutjades, discriminades o agredides per la societat en algun moment.”

 

Les imatges de la mostra estan preses a casa dels protagonistes mentre es preparen per sortir a una festa o per fer una actuació a la discoteca. Segons l’autora, s’identifiquen amb el gènere masculí, però quan els hi ve de gust es transvesteixen.

 

L’horari d’entrada lliure per visitar la mostra fotogràfica “Vestida de nit” és:  dilluns, dimarts i dijous de9 a14 i tardes de dilluns a divendres de16 a19h.

Documents relacionats

  • imagen