L'Ajuntament farà un tractament fitosanitari pel control de l'assecada dels xiprers al cementiri de Manresa

El tractament, que s’havia de fer la setmana passada però es va ajornar a causa de les pluges, es durà a terme la nit de demà, dimarts 21 de maig, a la del dimecres 22 de maig, en horari de les 10 del vespre a les 6 de la matinada.

imagen

L’Ajuntament de Manresa realitzarà un tractament fitosanitari als xiprers del cementiri. La plaga a controlar és l’assecada del xiprer (Seridium cardinale), que provoca assecaments als exemplars afectats; succiona la saba que transcorre per les branques i redueix el seu valor ornamental. En atacs continuats fins i tot poden produir la mort dels arbres.

 

L’actuació, que s’havia de fer la setmana passada però es va ajornar a causa de les pluges, es durà a terme la nit de demà, dimarts 21 de maig, a la del dimecres 22 de maig, en horari de les 10 del vespre a les 6 de la matinada

 

Mesures de seguretat

 

Se senyalitzarà l’àrea a tractar per evitar la presència de personal aliè sense equip de protecció i d’animals domèstics. Després del tractament cal respectar el termini de seguretat del producte i deixar assecar els espais tractats abans de permetre l’entrada de personal.

Documents relacionats

  • imagen