L’equip masculí de l’escola La Renaixença es classifica per a la final estatal del Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court 6vs6 2019

L’equip femení de l’escola Sèquia va acabar en 5a posició. La final masculina es disputarà el dia 2 de juny a Igualada amb la participació dels millors equips de les 25 poblacions de l’estat que disposen d’aquesta instal·lació.

imagen

Aquest diumenge passat, el Cruyff Court de Martorell va ser l’escenari de la semifinal territorial del torneig 6vs6 que promou la Fundació Johan Cruyff, on hi van participar els dos equips manresans guanyadors de la fase local: La Sèquia, en categoria femenina, i l’Escola Renaixença, en categoria masculina, que van guanyar-se l’accés a aquesta semifinal el passat 7 d’abril.

Les dos escoles manresanes es van posar a prova contra les escoles guanyadores de les seves  respectives fase locals de Terrassa, La Pobla de Segur, Igualada, Hostalets de Pierola i Martorell, totes elles amb un Cruyff Court al seu municipi. Aquesta era l’avantsala a la final estatal que se celebrarà a Igualada.

La jornada va reunir prop de 120 jugadors i jugadores que cursen 6è de Primària i que pertanyen a la mateixa escola. Tots ells juguen sota les 14 normes que proposa la Fundació Johan Cruyff i que defensava l’astre holandès. En elles, els valors com el respecte, el treball en equip i la cooperació, entre d’altres, sobresurten abans que la competició més pura.

En categoria femenina, la Sèquia va quedar en una cinquena posició final després d’empatar  l’últim partit i acabar perdent als penals. En categoria masculina, l’equip de la Renaixença va guanyar a la final a l’equip amfitrió de Martorell per un 4 a 2, aconseguint així el passi a la Final Estatal del Torneig Cruyff Court 6vs6 que tindrà lloc el 2 de juny a Igualada amb la participació dels millors equips de les 25 poblacions de l’estat que disposen d’aquesta instal·lació.