La Granja El Suís rep el premi a la millor tapa del concurs Tap'Antic 2014

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, ha lliurat el diploma a l’establiment, que ha guanyat amb la tapa ‘Sobre-Roca’, escollida per votació popular en el concurs emmarcat dins els actes de la Festa Major. 

imagen

L’establiment Granja El Suís amb la tapa Sobre-Roca  (musclos al vapor caramel·litzats amb taronja i xocolata) ha estat —per votació popular— escollida la millor tapa del tercer concurs Tap’Antic 2014.

Aquest matí el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, ha lliurat un diploma a Montserrat Alonso, la propietària de l’espai gastronòmic, i a Ignasi Trapé, cuiner i creador de la tapa, que acredita l’establiment com a guanyador. A l’acte també hi ha assistit Joan Orriols, president de l’Associació Manresa de Festa. A banda del diploma, Alonso i Trapé han rebut un lot de llibres de temàtica culinària i sobre la ciutat de Manresa.

Dins dels actes de la Festa Major de Manresa vint-i-un establiments del centre històric de la ciutat van participar, el dia 28 d’agost, en una nova edició del Tap’Antic, una ruta per degustar tapes que elaboren els bars i restaurants del nucli antic. Aquelles persones que van anar de tapes pel barri antic podien escollir la millor tapa votant a www.facebook.com/FestaMajordeManresa . D’aquesta votació popular a través de la xarxa social Facebook ha sorgit l’establiment guanyador.

Documents relacionats

  • imagen