Dotze joves assisteixen a un taller ocupacional gràcies a la recapta de bicicletes en desús del programa RECICLO

Els assistents a la Bicimostra que es farà aquest diumenge, 5 d’octubre, a la plaça de Sant Domènec, podran sotmetre les seves bicicletes a la ITB mòbil que organitza MBICI o donar les que ja no fan servir per donar continuïtat al projecte ocupacional.

imagen

Una dotzena de joves que es troben en situació de cerca de feina participaren al taller de formació ocupacional “RE-CICLO”, organitzat per l’Ajuntament de Manresa i MBICI.

Els joves assisteixen 4 hores a la setmana al taller d’MBICI realitzant tasques de revisió, reparació i recuperació de bicicletes. L’activitat és possible gràcies a les 15 bicicletes en desús que provenen de la donació que van fer diferents persones durant la recapta organitzada el mes de setembre.

Aquest diumenge, dia 5 d’octubre, d’11 a 14h a la plaça Sant Domènec, coincidint amb la Marxa de l’Anella Verda i en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i la Bicimostra, organitzada per l’Ajuntament de Manresa, MBICI ha preparat una ITB mòbil, una inspecció tècnica per a les bicicletes d’aquelles persones que ho desitgin.

Davant l’èxit de participació del taller de formació ocupacional, els organitzadors han prorrogat la campanya de recollida de bicicletes, per tal de donar continuïtat al projecte. Les persones que vulguin col·laborar-hi, podran donar les bicicletes que ja no fan servir el mateix dia 5 d’octubre a la carpa d’ITB (plaça Sant Domènec d’11 a 14h.), i fins a finals d’any al local d’MBICI (C/Bruc 59, baixos, en horari d’oficina) o bé a través d’un servei de recollida a domicili (trucant al telèfon 93 872 58 28).

Documents relacionats

  • imagen