L’Ajuntament de Manresa col·labora en la campanya de sensibilització de “Revetlles amb precaució” de Protecció Civil de la Generalitat

Dilluns vinent al Teatre Conservatori es representarà en dues sessions, la primera a les 9.30h i la segona a les 11.00 hores, l’obra de teatre ‘A foc lent’, una proposta amena i divertida per a escolars amb consells de seguretat per una revetlla segura.

imagen

El teatre Conservatori de Manresa acollirà dilluns vinent, 3 de juny, a les 9.30 i les 11.00 h del matí, la representació de l’obra “A foc lent”, una proposta amena i divertida per a escolars que té per objectiu fer conèixer quins són els consells que s'han de seguir per manipular material pirotècnic i per gaudir d'una revetlla amb seguretat.

 

L’activitat s’emmarca en la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució’ que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior, i que aquest any s’ha proposat a la ciutat de Manresa, i que ha acollit i ha col·laborat per a la seva celebració el servei d’Ensenyament i del Servei d’Emergències i Protecció Civil de l’Ajuntament de Manresa.

 

Aquesta obra de teatre, escrita i interpretada per la companyia ‘Milnotes’ es representarà davant els alumnes de cicle superior de primària i de primer d’ESO de les escoles que es van inscriure:  Pare Algué, Oms i de Prat, Sant Ignasi, La Font i La Salle de Manresa.

 

Dins l’acte també hi participaran components de Creu Roja i Xàldiga que explicaran tot un seguit de consells de prevenció i d’utilització de pirotècnia, per tal que les revetlles es facin coneixen els riscos i siguin segures.

 

Des de l’Ajuntament hi assistiran la regidora d’Ensenyament en funcions, Mercè Rosich,  i el Regidor de Protecció Civil en funcions, Jaume Torras.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen